549294.jpg

marinoitu possun ulkofilepihvi 1kpl
miniluumutommaatteja
sipulia
paprikaa
öljyä
sitruunapippuria
chilijauhetta
herbamarea

Kuumenna uuni noin 200 asteeseen. Pilko sillä aikaa kasvikset ja laita uunivuokaan (ei tomaatteja), lisää loraus öljyä ja mausteet, sekoita. Paista kasviksia uunissa sen aikaa kun leikkaat pihvin neljään osaan ja laitat palat vedessä liotettuun varrastikkuun. Lisää vartaat uuniin "roikkumaan" uunivuoan reinojen väliin, lisää samalla myös tomaatit. Paista vielä kunnes lihat ovat kypsiä.

Itse pujottelin lihan niin, että pujotin ensimmäisen suikaleen tikkuun ja perään toisen, sitten laitoin ensimmäisen palan loppupään tikkuun ja sitten kolmannen alun tikkuun. Seuraavaksi pistin toisen palan loppupään tikkuun ja sen jälkeen neljännen alun, seuraavaksi kolmannen loppupään ja lopuksi neljännen loppupään.
Ymmärsiköhän tuosta kukaan mitään ja meniköhän tuo selitys edes oikein :)