Päätin sitten aloittaa tämän ruokablogin. Totesin että vasinainen blogini täyttyy pian ruuista joten annetaan niille oma tilansa. Ei tänne päivityksiä nyt joka päivä tule, yksin asuvan kun on ostettava niitä samoja pakkauskokoja kuin perheidenkin ja niistä kyllä riittää ruokaa yksin asuvalle useampanakin päivänä :)
Itse koitan kuitenkin tehdä samaa ruokaa korkeintaan vain kahdeksi päiväksi, sillä kyllästyn äkkiä ruokaan jos pitää samaa syödä joka päivä. Tosin niitä kausia löytyy millon innostun jostakin ruuasta ja teen sitä usein, joten joskus saattaa vaikuttaa siltä että toistan itseäni.

Myönnän tekeväni paljon ruokaa puolivalmisteista, työn, koiran ja masennuksen keskellä ei oikein jaksa vääntää ruokaa montaa tuntia. En muutenkaan jaksa itselleni niin kauhean monimutkaisia ruokia laittaa. Ruokani ovat siis monesti valmistettavissa vähintään 30 minuutissa ja sisältävät hyvinkin yksin kertaisia aineksia.

Leipomisia täältä tuskin kovinkaan usein löytyy, sillä en itse oikeastaan kauheasti syö makeita leivonnaisia, mutta ehkä niitäkin joskus tänne eksyy.

Täällä ei myöskään aina osata sanoa niin tarkkoja määriä raaka-aineille, sillä teen ruokaa hyvin usein täysin mututuntumalta :)